Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryż na słodko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 4 woreczki
dżem 4 łyżki
jabłka 2 sztuki
jogurt 1 o smaku pieczonego jabłka

Przepis i sposób przygotowania na: ryż na słodko

Ryż gotujemy, wyjmujemy z woreczków i wsypujemy do miseczek. Na ich spodzie możemy położyć odrobinę dżemu, polewamy ryż jogurtem i znów nakładamy dżem. Jabłka myjemy i ścieramy na tarce. Dodajemy do ryżu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 18.11.2011 16:01
przypomniało mi się moje dzieciństwo
kotlet 26.03.2011 23:40
jeszcze tego nie próbowałam
Krzysztof42 23.01.2011 14:45
intryguje mnie ten jogurt o smaku pieczonego jabłka
buksiak12 26.08.2010 15:45
interesujące
Dorota71 26.08.2010 15:18
z chęcią wypróbuję ten przepis
Emilia22 26.08.2010 12:33
ciekawy przepis
Monika193
Monika193 17.08.2010 11:30
oj, cos dla moich dzieci
plocia 17.08.2010 11:09
z dżemem nie jadłam ale może być smaczne
marzencia2007 29.06.2010 13:24
smacznie sie zapowiada
iwa643 27.06.2010 08:37
moje dzieci to lubia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak