Sposób przygotowania

Ząbki czosnku obierz i umyj. Zagotować 3\\4 szklanki wody , i dodać ocet, zielę , kolendrę , gorczycę , cukier, włóż ząbki czosnku i od chwili zawrzenia gotuj na małym ogniu 5 minut. Pod koniec gotowania dorzuć gałązkę rozmarynu. Gotowe przełóż do wyparzonych słoików . Pasteryzuj tak z 20 minutek a potem odwróć do góry dnem.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zapomniałam dodać ,że Do każdego dodaj po łyżeczce oleju i po papryczce.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacyjne masz te zaprawy. Kolejny, który z przyjemnością spróbuję :)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo się cieszę
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super ,szukałam przepisu na czosnek,zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    marynowany czosnek to obowiązkowy dodatek na imprezie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Muszę koniecznie zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jutro zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię ten smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię ten smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    swietny pomysł;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !