Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z pieczarkami i cebulą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5kg
cebula 1szt.
pieczarki 20dag
ryż 1torebka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z pieczarkami i cebulą

Ryż sparzyć i odcedzić z wody, pieczarki obrać i pokroić w drobne kawałeczki, cebulę też kroimy w drobne kawałeczki. Potem wszystko mieszamy i robimy klopsy, które podsmażamy na patelni. Po usmażeniu wkładamy do garnka i zalewamy sosem w zależności od gustu, ja zazwyczaj robię z pomidorowym, potem gotujemy przez 40min na małym ogniu po przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 24.01.2012 15:45
super
m1monika 18.05.2011 12:50
dla mnie super!!!
Zoso 17.04.2011 21:30
jak w domu
Justyna Jussstiii 15.03.2011 14:25
extra
Iwona51
Iwona51 26.02.2011 08:47
smaczne
mala2021 23.02.2011 10:30
pycha
mirosława4 24.01.2011 21:37
pyszne robię podobne
eli82 29.12.2010 10:16
mniam
Sylwia88 15.12.2010 14:46
smacznie wyglada
Pati8 14.12.2010 20:52
pychotka
Ewelina47 04.12.2010 09:46
pycha
katarzynka455 06.11.2010 22:32
smaczne
ElizaT 29.10.2010 11:40
dobre mięsko
Grażyna13 29.10.2010 11:40
Smakowite !
Mysiunia 27.10.2010 10:57
mm pyszne!
Margo1 20.10.2010 11:39
na pewno są smaczne
pacpaw 20.10.2010 11:14
sos pomidorowy z torebki czy też masz może gdzieś przepis ?
ana00 12.10.2010 09:52
Proste,szybkie i smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak