Sposób przygotowania

Ryż sparzyć i odcedzić z wody, pieczarki obrać i pokroić w drobne kawałeczki, cebulę też kroimy w drobne kawałeczki. Potem wszystko mieszamy i robimy klopsy, które podsmażamy na patelni. Po usmażeniu wkładamy do garnka i zalewamy sosem w zależności od gustu, ja zazwyczaj robię z pomidorowym, potem gotujemy przez 40min na małym ogniu po przykryciem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Proste,szybkie i smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    sos pomidorowy z torebki czy też masz może gdzieś przepis ?
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno są smaczne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mm pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite !
  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobre mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    smacznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne robię podobne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    jak w domu
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    dla mnie super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !