Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątrówbka w bułkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ok30dag wątróbki drobiowej
cebula czerwona
kajzerki
majeranek
tymianek
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Wątrówbka w bułkach

Wątróbkę oczyścić,pokroić.Cebulę i paprykę pokroić.Wątróbkę podsmażyć,dodać cebulę w piórkach i paprykę,dusić i dodać tymianek i majeranek,doprawić do smaku.Kajzerki przekroić w poprzek,usunąć miąższ łyżeczką,napełnić farszem i położyć plaster sera a na to górę bułki.Zapiekać kilka min w180stopniach(wierzch bułki posmarować masłem)kilka min do rozpuszczenia sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak