Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip czosnkowy Oli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 400 ml
cosnek 6 ząbków
Majeranek suszony Prymat 1 łyżka
sól 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip czosnkowy Oli

Do jogurtu dodajemy ząbki czosnku, sól i majeranek. Wszystko miksujemy blenderem, odstawiamy do lodówki do schłodzenia na 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 11.10.2010 10:53
ten majeranek w przepisie aż kusi aby wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak