Sposób przygotowania

Jabłka obrać podzielić na części.posypać majerankiem odrobiną cukru i soli.Na rozgrzany tłuszcz włożyć jabłka i smażyć chwilę ale nie długo,żeby nie zrobiły się zbyt miękkie.

Komentarze

  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto spróbowac
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo dobre
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ostatnio jakoś nie mogłam kupić winnych jablek , same slodkie i twarde...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    oj...pychota!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyobrażam sobie jak smakują.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Robiłam i potwierdzam są pyszne, tylko ja zrobiłam na maśle, bo olej akurat mi się skończył.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie jabłuszka warto zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny dodatek
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie tylko do schabu :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny dodatek,bardzo lubię mięso z jabłkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    schab z jabłkami - brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !