Sposób przygotowania

odmiesa odciac kosci(pozostawiajac resztki kości zebrowych) pokrajac na porcje, lekko rozbic tluczkiem, uformowac małe owalne kotlety. posypac przyprawami i maka po czym zarumienic z obu stron, potem dosmazyc z obu stron po kilka minut.
Grzyby umyć, nnamoczyc, posiekac i ugotowac. Cebule obrac, oplukac, drobno skroic wymieszac z 2 lyzkami maki, lekko zarumienic polaczyc z maka i grzybami, chwile pogotowac i doprawic do smaku, ulozyc na kotletach i wszystko razem zawinąć w naleśniki. Nastepnie nalesniki panierowac w mace-jajku-bulce. Smazyc na mocno rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Akurat mamy jesień więc warto sprawdzić ten przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    dobre:)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !