Sposób przygotowania

Wodę z octem i przyprawami gotujemy. Paprykę kroimy w paski, układamy w wyparzonych słoiczkach. Do zalewy dolewamy olej i zalewamy paprykę w słoiczkach. Pasteryzujemy około 15 min w garnku z wodą do 3/4 słoików.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką papryczkę
  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moja ulubiona papryczka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiosenka27

    Na zimę jak znalazł:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    wspaniała na zimę!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marmar

    dobrzegdy mamy takie słoiki pod ręka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna ta Twoja papryczka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię taką papryczkę!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    taką robię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ja zamiast octu daję kwasek cytrynowy
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam zajadać się taką papryką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !