Sposób przygotowania

Mięso umy i zalac maślanką, wstawic do lodówki na 24 godziny. Warzywa obrac. Marchew, pory i pietruszkę pokroic w plastry. Seler i cebulę w kostkę. Mięso wyjęc z maślanki, opłukac i obsmażyc na oleju. Mięso wyjąc z patelni a włożyc warzywa (za wyjątkiem ziemniaków. Podsmażyc, dodac koncentrat i przyprawy, a po chwili zalac rosołem. Mięso włożyc do garnka, zalac warzywami i dusic około godziny. Następnie dodac pokrojone ziemniaki i dusic jeszcze około 45 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wykwintne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wykwintne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie mięsiwa...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacja , jak dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    zapowiada sie apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !