Sposób przygotowania

Z mięsa i warzyw ugotować rosół, wyjąć warzywa i zetrzeć na tarce, dodać ok 4-5 łyżek ryżu i gotować, aż ryż będzie miękki. Dołożyć mały przecier pomidorowy i podprawić śmietaną. Przyozdobić na talerzu zielona pietruszką. Zupa jest bardzo dobra.Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Zupa jest super- spróbujcie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    nic tylko gotować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    uwielbiam pomidorówkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    kapustę włoską do pomidorówki? tego jeszcze nie próbowałam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !