Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować -posolić, paprykę oczyścić - pokroić jak gruby makaron, cebulę pokroić, jabłka poszatkować na grubej tarce.
Zalewa:
wodę, cukier, ocet, przyprawy zagotować.
Na gotującą zalewę dodać kapustę i pozostałe składniki, gotować wszystko do miękkości (nie przegotować). Wkładać do słoików, pasteryzować ok. 20 min. Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszna! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Polecam - a w zimie będzie jak znalazł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Polecam, jest znakomita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !