Sposób przygotowania

Zioła drobniutko siekamy. Czosnek obieramy, drobno siekamy i ucieramy z szczyptą soli. Masło łączymy z ziołami i czosnkiem, oraz doprawiamy pieprzem do smaku.
Podajemy ze świeżym pieczywem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super ja używam do pieczywa ,do mięs z grilla:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    też takie czasami robie, pyszności :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    przepyszne !
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię takie masełka , też czasem coś namieszam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !