Sposób przygotowania

Czekoladę rozdrabniamy najlepiej na wiórki, dodajemy masło i wstawiamy na 10 sekund do mikrofalówki, wyjmujemy mieszamy, ewentualnie znów podgrzewamy 10 sekund jeśli zostały jeszcze grudki nierozpuszczonej czekolady. Gotową czekoladę odstawiamy do delikatnego przestygnięcia. Kiedy zaczyna tężeć, zanurzamy w nie truskawki i układamy na talerzu do zastygnięcia czekolady.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    ja też :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    prosty, fajny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny przysmak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !