Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokardki z rukolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kokardki 200 g
rukola 200 g
wędzony boczek 150 g
olej 3 łyzki
cytryna 0,5 szt
parmezan 50 g
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kokardki z rukolą

Makaron ugotowac i odcedzić. Rukolę opłukać. Boczek pokroić w paski, podsmazyć na łyżce oleju. Cytrynę sparzyć, skórkę pociąć w paseczki. Makaron wymieszać z boczkiem i rukolą. Polac olejem, rozłożyć starty parmezan, dac sól i pieprz. Obłożyć paskami skórki z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 02.12.2012 09:53
coś pysznego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak