Sposób przygotowania

Kotlety rozbic, przyprawic sola, pieprzem, zgniecionym czosnkiem. Obtoczyc w mące, jajku i bulce tartej i usamazyc na patelni na oleju. Na osobnej patelni rozgrzac masło zeszklic drobno posiekana cebule, dodac pokrojone pieczakrki, przyprawic sola i pieprzem. Usmażyc. Na kazdy kotlet dac po warstwie pieczrek, polac keczupemi polozyc plaster sera zóltego i zapiec w piekarniku w 180st do stopienia sie sera.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Robię podobne eksperymenty i zawsze smakują inaczej a pysznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    takie by się zjadło

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !