Sposób przygotowania

W blaszce układamy folię aluminiową, buraki myjemy porządnie, układamy w blaszce (większe przecinamy na pół), przykrywamy z wierzchu warstwą folii. Pieczemy w zależności od wielkości buraków 1-1,5 godziny. Studzimy, obieramy ze skórki.

Komentarze

  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Tak jeszcze buraków nie jadłam...
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Tak jeszcze buraków nie jadłam...
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Tak jeszcze buraków nie jadłam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !