Sposób przygotowania

Delikatnie umyć kwiaty nasturcji. W misce ułożyć kwiaty , dodać przekrojone pomidorki, usiekaną natkę . Wymieszać olej z sokiem z cytryny, odrobiną soli, cukru i pieprzu. Polać kwiaty. Delikatnie zamieszać .
Robić bezpośrednio przed podaniem bo inaczej kwiaty zmiękną i stracą kształt.


Smaczna i bardzo dekoracyjna .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    extra, jestem pod wielkim wrażeniem tego dania!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    i te kwiaty się je?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Jeszcze nie jadłam, ale wygląda ciekawie i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda znakomicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !