Sposób przygotowania

Obieramy udko. Pomidora kroimy w kostkę, ogórka również. Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie ok 20 min. Następnie przelewamy zimną wodą. Ryż mieszamy z warzywami i mięsem. Dodajemy majonez, posiekany szczypiorek oraz pieprz do smaku. Wszystko razem mieszamy. Sałatkę schładzamy ok 15 min w lodówce, a następnie podajemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    tez taka robie z kurczaczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię podobną. Uwielbia ją cała moja rodzina. Szybka, prosta w przygotowaniu, ale za to jaka smaczna.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    warta uwagi
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    lubię tego typu sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !