Sposób przygotowania

Czosnek drobniutko posiekac. Dodac do mięsa i wymieszac. Doprawic solą, pieprzem i sosem tabasco. Zwilżyc dłonie wodą i formowac z mięsc wałeczki o długości około 10cm. Nadziac je dn patyczki do szaszłyków, posmarowac olejem i posypac ziołami prowansalskimi. Opiekac na grillu obracając co jakiś czas przez około 20 minut. Podawac z surówkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Musi byc pyszne! Przepis do wypróbowania przy najbliższym grillu :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    same pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !