Sposób przygotowania

jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek.Każde jajko zawinąć w cienki plaster szynki lub łososia,tak aby 1/3 jajka byla widoczna.Ułożyć na lisciach sałaty na połmisku

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    na śniadanko w sam raz
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawa kompozycja
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe to jest to, ze zawsze te same osoby komentują Twoje przepisy...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Jajka lubię w każdej postaci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !