Sposób przygotowania

Warzywa pokroic w słupki i obsmażyc na odrobinie oleju, doprawic solą, pieprzem i bazylią.
Na naleśniki kłaśc porcję warzyw i zwijac w rulon. Obwiązac liściem pora. Ułożyc na rozgrzanym oleju i obsmażyc. Podawac polane sokiem pomidorowym lub sosem jak do gołąbków.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa wersja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też myślę że ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !