Sposób przygotowania

Masło rozpuszczamy w garnku, następnie dodajemy krówki i podgrzewamy cały czas mieszając. Gdy już krówki się rozpuszczą, wrzucamy ryż, wszystko dokładnie mieszamy i szybko formujemy kulki. Gotowe szyszki układamy na papierze do pieczenia. Pozostawiamy do zastygnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    pamiętam , moja mama często robiła takie szyszki, zjadaliśmy je za nim ostygły, ganiała za nami ze ścierą, to były czasy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Dawno ich nie jadlam, pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    stare dobre szyszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    hmmm smak dzieciństwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam , dawno nie robiłam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    niebo w gębie u moich dzieci ,;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !