Sposób przygotowania

Przygotować szynkę w plastrach, ser żółty (jaki kto lubi), na plaster sera kładziemy szynkę i przykładamy drugim plastrem. Obtaczamy w jajku i w bułce tartej. Smażymy na małym ogniu po obydwu stronach. Można jeść z ketchupem lub jak kto lubi. Potrawa jest szybka i smaczna. Możesz wykorzystać resztki wędlin i sera.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Są pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Chyba znalazłam przepis na jutrzejszy obiadek :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super pychota!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    mniam mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Super, szybko i smacznie, wypróbowałam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !