Sposób przygotowania

Ziemniaka dokładnie szorujemy pod bieżącą wodą. Następnie nacinamy go głęboko na krzyż. I delikatnie rozchylamy nożem. Do środka wsypujemy przyprawę oraz wkładamy masło. Tak przygotowanego ziemniaka zawijamy w folię aluminiową i zakopujemy w żarze grilla lub ogniska. Piecze się długo, ale warto czekać :-)

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Już dawno takich nie jadłam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Narobiłaś apetytu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maria23

    Pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie ziemniaczki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takie ziemniaki są najlepsze! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam takie ziemniaczki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    z grilla pyszności
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszotka takie ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    o jezuuu ile bym teraz dała by takie ziemniaczki zjeść :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !