Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip paprykowy z fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

2 pomarańczowe papryki
feta
oregano świeże
sok z 2cytryn

Przepis i sposób przygotowania na: Dip paprykowy z fetą

Papryki zapiec w180stopniach(lub mikrofali;) ) aż sczernieje skórka.Włożyć do zimnej wody na chwilę,obrać i usunąć pestki.Miąższ zmiksować z fetą,oregano i sokiem z cytryn do smaku.Doprawić w razie potrzeby pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak