Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz na ruskie pierogi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane
ser biały
sól
pieprz
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na ruskie pierogi

Ugotowane ziemniaki zemleć przez maszynkę, ser też. Dodać do tego pokrojoną w kostkę i przysmażoną na masełku cebulkę, zarobić to razem z pieprzem i solą. Ja zawsze zarabiam rękoma.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andrzej10 21.10.2012 07:03
smaczne
Elżbieta17 12.04.2012 19:05
smaczne:)
Smakosz6 07.11.2011 13:41
mniam
SYLWIA63 28.10.2010 12:07
robię takie same, pycha
agnieszka214 28.10.2010 09:07
zgadzam się zjadłabym
anja3107 27.10.2010 12:37
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak