Sposób przygotowania

sezam prażyć na patelni i ostudzić.Dodać miód i olejek,wymieszać.Dorzucić zblanszowane pistacje,wymieszać i przełożyć do formy(najlepiej wyłożonej folią aluminiową albo papierem do pieczenia).Schować na kilka h do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    faktycznie wykwintny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pistacje tak za chałwą nie przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm chałwa jest przepyszna;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !