Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka fasolka po bretońsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa zwyczajna 2 szt.
pieczarki 15 dkg
cebula biała 1/2 szt
przecier pomidorowy 3 łyżeczki
majeranek
kostka rosołowa 1/2 szt
fasola 2 puszki
papryka czerwona 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka fasolka po bretońsku

Kiełbase kroimy w plastry bądź kostke podsmażamy z cebulką, fasolke wrzucamy do garnka dodając pół kostki rosołowej.Do fasolki dorzucamy lekko podsmażone pieczarki i pokrojoną papryke i usmażoną kiełbase, na końcu dodajemy 3 łyżki przecieru pomidorowego i majeranki.Smacznego :-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak