Sposób przygotowania

Umytą karkówkę , wkładamy do brytfanny wierz posypujemy przyprawą do karkówki, następnie smarujemy musztardą i posypujemy cukrem. Wlewamy 1.5 szklanki wody i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 1.5 godziny(termoobieg). W czasie pieczenia dolewamy wodę.

Z powstałego wywaru można przygotować sos. Wystarczy 2 płaskie łyżki mąki ziemniaczanej połączyć z odrobiną wody, wlać do wywaru i chwilę gotować.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Wygląda faktycznie bardzo soczyście i smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Jeśli smakuje tak jak wygląda-rewelacja!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    i soczyście wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !