Sposób przygotowania

Pierśnik doprawiamy i smazymy. Pod koniec smażenia dodajemy na patelnię odrobinę sosu czosnkowego - Chili. Kroimy pomidory i ogórka. Placek do tortilli lekko podsmażamy z każdej strony i nakładamy na niego po kolei wszystkie składniki, pokrojoną kapustę, pomidora i ogórek i mięso razem z sosem z patelni i zawiajamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    uwielbiam kuchnię meksykańską
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też uwielbiam kuchnię meksykańską
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo apetyczna tortilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    uwielbiam takie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !