Sposób przygotowania

Homara ugotować na parze przez 10-15 minut. Mięso obrać i położyć na talerzu.

Zagotować wodę 2 litry i wrzucić makaron. Gotować 9 minut.

Homara posiekać na plasterki

Roztopić masło z oliwą, posiekaną papryką, czosnkiem, pieprzem czerwonym czarnym i solą i dusić 2-3 minuty.

Podgrzać homara i polać sosem i s makaronem

Gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    ciekawy przepisik, warto wypróbować:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !