Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos serowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser brie 1 op
ser camembert 1 op
rosół drobiowy 20 ml
śmietana 30-pocentowa 10 ml
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: sos serowy

Rosół podgrzac , na patelni lub małym rondelku , sery obrac z pleśnioiwej otoczki , pokroic na małe kawałki i wrzucac do gotującego się rosołu mieszając rózgą do rozpuszczenia serów i uzyskania jednolitej konsystencji , dodac kucharek do smaku a następnie dolac śmietanę , mieszac jeszcze przez 2 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia71 05.09.2011 16:50
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak