Sposób przygotowania

Zagotować wodę z kostkami rosołowymi, dodać pokrojone w plasterki jarzyny. Gotować 10 minut. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Jak będą miękkie, dodać pietruszkę zielona i podbić śmietaną. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    samo zdrowie
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    sporo selera i dużo kostek rosołowych jak dla mnie słona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    lubię ^^
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !