Sposób przygotowania

Makron ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Kapustę ugotować i odcedzić, poszatkować drobno nożem. Rozpuścić masło, wkroić cebulę i usmażyć, dodać kapustę i wymieszać Dodać łazanki i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo taki lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    lazanki uwielbiam, moge jesc i jesc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepadam za łazankami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybkie danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    z młodej kapusty są super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !