Sposób przygotowania

Opieńki opłukać i dać na patelnię. Dodać masło i wysmażyć cały sok. Najlepsze są chrupiące.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    mmm pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo aromatyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    czekam na nie
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super smakuje!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !