Sposób przygotowania

Rozpalić grilla. Można grillować też w piekarniku domowym.

Roztopić masło z czosnkiem, cytryna i cebulką. Smażyć 2 minuty.

Wziąć folię aluminiową i owinąć każdego homara i polać sosem z masła.

Grillować 10 minut.

Następnie wyjąć homara i odwrócić i dodać resztę sosu i grillować jeszcze 5 minut w tej samej folii

Zdjąć folię i ułożyć na talerzu z plasterkiem cytryny.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    musi byc dobre:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Wykwintne danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !