Sposób przygotowania

Cytryny najpierw sparzyć , przekroić na pół z papryki powyjmować pestki pokroić na małe kawałki i zmiksować, wyłożyć do rondelka i zasypać cukrem podgrzewając.Gdy zauważymy że masa się zagęści to możemy zapodać sok z cytryny. Podgrzewamy jeszcze chwilkę i przekładamy do wyparzonych słoików.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe, muszę sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo ciekawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo zachęcająca!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    fajny i ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !