Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zwijka z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 10 dag
cebula podsmażona 1 szt
schab 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: zwijka z pieczarkami

grubszy plaster schabu dobrze rozklep ,posyp solą i pieprzem do smaku , następnie podsmaż pieczarki . Wcześniej podsmażoną cebulę i pieczarki równomiernie rozłóż na schabie . Zawiń dokładnie tak aby przypominało to rurkę . Smaż na głębokim oleju i na wolnym ogniu, co chwilę przewracając tak aby z każdej strony powstał brązowy kolor

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak