Sposób przygotowania

Tuńczyka osączyć z zalewy. Por pokroić w kosteczkę. Tuńczyka połączyć z porem. Dodać śmietanę, majonez, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie wymieszać.

Sos można podawać z plackami ziemniaczanymi, naleśnikami, jajkami ugotowanymi na twardo itd.

Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę wypróbować taką wersję - robię nieco inaczej...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniammm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    i to tak można ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !