Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tuńczykowy z porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

smietana 18% 6 łyzek
majonez 6 łyżek
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tuńczykowy z porem

Tuńczyka osączyć z zalewy. Por pokroić w kosteczkę. Tuńczyka połączyć z porem. Dodać śmietanę, majonez, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie wymieszać.

Sos można podawać z plackami ziemniaczanymi, naleśnikami, jajkami ugotowanymi na twardo itd.

Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 14.11.2011 19:28
i to tak można ?
Krzysztof42 20.01.2011 14:25
podoba mi się
buksiak12 07.09.2010 16:48
bardzo fajny przepis
buksiak12 07.09.2010 16:48
bardzo fajny przepis
Dorota71 07.09.2010 16:11
super sprawa
Dorota71 07.09.2010 16:11
super sprawa
Emilia22 07.09.2010 15:31
mniammm
Emilia22 07.09.2010 15:31
ciekawe danie
elwal
elwal 29.06.2010 00:38
Muszę wypróbować taką wersję - robię nieco inaczej...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak