Sposób przygotowania

Kapustę ugotować i odlać wodę. Grzyby wcześniej namoczone, ugotować i pokroic w paski. Cebule pokroic w kostkę, dodać masło, grzyby i razem przesmażyć. Dodać do kapusty, wymieszać, dodając drobno posiekany czosnek, sól i pieprz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    uwielbiam bigos
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Taka trochę postna ta kapustka, ale i taką dobrze czasem zjeść
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszny ten bigos
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    taki lubię najbardziej
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    mój ulubiony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !