Sposób przygotowania

Umytą wątróbkę kroimy w kawałki (ok 2cm-grubość). Cebulę drobno siekamy.
Na patelni rozgrzewamy smalec i układamy kawałki wątróbki, posypujemy na cebulą.
Obsmażamy wątróbkę z 2 stron. Podawać na talerze z cebulką :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    nie lubię wątróbki..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    nie lubię wątróbki..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    ja też nie przepadam ale ze względu na zawarte w niej żelazo czasami jem ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !