Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA OGÓRKOWA na rosole

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki młode 6 szt
marchewka 3 szt
rosołki 5 szt
pzrecier ogórkowy 250 gram
Liść laurowy suszony Prymat 1 sz
Ziele angielskie mielone Prymat 3 sz

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA OGÓRKOWA na rosole

ziemniaki pokroić w kostkę marchew zetrzeć na tarce dodać lisic laurowy i ziele angielskie
dodać rosołki jak sie podgotuje dodać przecier ogórkowy pogotować i gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 14.12.2011 09:18
nigdy nie dodawałam liścia laurowego
Małgorzata106 08.06.2011 19:58
pycha
slawekslawek 07.10.2010 14:57
wole na mięsku zupke

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak