Sposób przygotowania

Cebulę pokroić, dodać miód i cukier. Odstawić w ciepłe miejsce od czasu do czasu mieszając. Jak puści syrop, przecedzić ,pić po łyżce co 2 godz.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam z miodem jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłem go ,sprawdza się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    dobry na grypę napewno:)kaszel
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    też robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    nie robiłam takiego ale jest bardzo zdrowy - zwłaszcza zimą warto taki popijać ....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    syrop na przeziębienie i ból gardła - znam to ,bo robię.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie cierpiałam go w dzieciństwie ,teraz nawet swoim dzieciom go nierobię .
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Przepis bardzo na czasie, bo jeszcze na dobre jesień się nie zaczęła, a na około wszyscy poprzeziębiani, przynajmniej u mnie.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    okropieństwo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    dobre na przeziebienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !