Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa kakaowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 100 gr
mleko 3 łyżki
cukier puder 2 łyżki
kakao ciemne 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa kakaowa

W garnuszku wszystkie składniki ciągle mieszając doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Wychłodzić i polać ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 29.02.2012 13:09
extra
SyMiki 17.11.2011 20:20
też taką robię
Neetka90 21.06.2011 23:23
też robię taką . ;)
Katarzyna156 17.10.2010 21:12
Też taką robię, jest dużo lepsza od gotowych :)
matii6 04.10.2010 18:29
super ta polewa,ładnie się świeci
Margo1 02.10.2010 15:32
prosta i łatwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak