Sposób przygotowania

1. makaron ugotować w wodzie z dodatkiem przyprawy do dań Kucharek
2.szynkę pokroić w drobną kostkę
3. na patelni rozgrzać tłuszcz i obsmażyć na nim szynkę na chrupiąco.
4. szynkę wyjąć z patelni, odsączyć z tłuszczu na talerzu wyłożonym ręcznikami papierowymi
5. w rondelku podgrzać śmietanę
6. gorgonzolle pokroić na kawałki i dodać do śmietany
7. posiekać zioła
8. dodać zioła do sosu śmietanowo-serowego i przyprawić do smaku
9.makaron polać przygotowanym sosem i posypać przypieczoną szyneczką
10 całość udekorować przekrojonymi na pół pomidorkami cherry oraz natką pietruszki lub bazylii

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mmm pycha musi być
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię gorgonzollę
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    bardzo smaczne i szybkie danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis, lubię gorgonzollę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis, lubię gorgonzollę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis, lubię gorgonzollę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !