Sposób przygotowania

Buraki umyć i ugotować, ja gotuję w całości, potem obieram. ugotować zalewę. Zetrzeć na tarce, włożyć do słoika i zalać zalewą. Słoiki zakręcić, pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ja jeszcze paprykę dodaję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Josef1

    z papryką widziałem też u pani Kasi inny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam buraczki pycha!
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam takie
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ja też uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asbar

    pychotka buraczki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A ja robię do słoików buraczki pieczone z octem balsamicznym i też są pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    niezłe ci wyszły:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super do obiadu!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    też robię :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    też robię :))
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam buraczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !