Sposób przygotowania

Filet skrapiamy jedynie sokiem z cytryny i smażymy na oleju. W rondelku z sosem pomarańczowym dodajemy jogurt i ciągle mieszając doprowadzamy do wrzenia. Przyprawiamy do smaku Gotujemy ok 3 min. Podsmażoną rybę polewamy tak przyrządzonym sosem dodając kilka plasterków rzodkiewki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajne połączenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    tak podana ryba to nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !