Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cannelloni z mięsem i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 50 dkg
mięso wieprzowe 50 dkg
cebula 1 szt
marchew 2 szt
oliwa
bulion 1 szkl
przecier pomidorowy 1 szt
sos beszamelowy
cannelloni 30 dkg
parmezan 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: cannelloni z mięsem i pieczarkami

marchew drobno przecieć razem z cebula i usmażyc na oleju do miękkosci podlewając rosołęm.Dusić aż farsz zgestnieje. Ugotowac makaron i nakładac farsz i układać w naczyniu żaroodprnym. Polać sosem beszamelowym i sosem pomidorowym i resztą farszu. Posypać serem. Zapiekać 20 min,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 05.08.2012 23:03
nigdy takcih jeszcze nie jadłem
anna186 18.10.2010 15:39
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak